Friday, June 1, 2007

Primul Post

Acesta este primul meu post pe blogul meu si defapt pe oricare alt blog.
Voi incerca sa raspund la urmatoarele intrebari:
1.De ce mi-am facut blog
2.De ce postez pe el si care e scopul.

Voi incepe prin a va spune ca la inceputul anului 2007 habar nu aveam de fenomenul numit BLOG si nu stiam ca oamenii isi fac in disperare bloguri, nu intelegeam de ce fac asta si care e rostul.
Eu vad acest blog ca pe jurnalul meu personal.
Jurnalul personal mereu a fost vazut ca pe o chestie secreta in care fiecare om isi pune gandurile ascunse pe care le vrea citite si recitite doar de el.
Consider aceasta idee falsa deoarece mai toata lumea scrie in jurnal cu speranta ascunsa ca cineva ( iubitul/prietena/parintii) sa il citeasca si sa ii inteleaga cele mai ascunse ganduri si sentimente ale lui expuse frumos pe hartie.

Am pornit acest blog pentru a ma putea descarca de toate cele rele care mi se intampla in fiecare zi si pentru a putea sa imi optimizez comunicarea cu alte persoane.
Cand am o corectie de facut asupra comportamentului unei persoane sau a unei probleme in general, imi pierd timpul cu fiecare persoana in parte spunand acelasi lucru de zeci si zeci de ori .
Odata acest blog scris  voi da linkul celor vizati sa citeasca singurei ce au gresit si care este rezolvarea, economisind astfel timp si nervi.
Cel putin in proiectul initial acest blog se vrea despre nervi si cai de rezolvare a acestor nervi :) .

Nu are rost sa scriu mai mult decat este necesar in primul post asa ca il astept cu nerabdare pe urmatorul .

2 comments:

Bogdan Antonescu said...

Sper sa nu primesc prea curand de la tine un mail cu un link pe acest blog. Promit sa fiu "cuminte si ascultator" si sa nu te mai enervez.
:)

Oby One said...

Stai linistit dragul meu Bogdan caci esti vizat si tu :).
Ba mai mult de atat vei aparea in mai multe episoade ce vor discuta muuulte probleme.
Uite asa ca sa nu te sperii prea tare vei aparea si in posturile de lauda si de bine :).